Ky është tifozi më i veçantë deri më tani i “Rusia 2018” (FOTO-LAJM)

Image ref 71794845. Copyright Rex Shutterstock No reproduction without permission. Please see www.rexfeatures.com for more information.

15.000 foto të futbollistëve të ngjitura në makinën e tij, padyshim që do ta bëjnë një nga tifozët me të veçantë të Botërorit “Rusi 2018”.

Henrique Pedrotti me origjinë nga Brazili është një tifoz i “çmendur” i futbollit” dhe në makinën e tij tip Volkswagen Beetle në shenjë dalluese si tifoz i zjarrtë ka ngjitur rreth 15.000 foto futbollistësh.