Meta feston në Maltë rikthimin e Tironës

Edhe në Maltë festojnë rikthimin e Tironës në Supëriore. Siç shikohet nga foto e publikuar nga operatori i TVSH, Gerald Gjogjini Presidenti Meta dhe ish futbollisti Daja kanë “festuar” rikthimin e K.F Tirana në Superligë. Por feston dhe Ilir Meta.