Luan Rama: Kjo qeveri nuk përfaqëson shumicën e shqiptarëve

Sekretari i Pergjithshem i LSI, Luan Rama, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka kerkuar nga kryeministri Edi Rama, qe te krijoje nje komision te posacem gjitheperfshires per festimet e 70 vjetorit te Clirimit te Shqiperise nga okupatori nazifashist.

Zëvendëskryetari i LSI-së, Luan Rama deklaroi sot në një konferencë për mediat se mesazhi kryesor i protestës së të shtunës është humbja e legjitimitetit të kësaj mazhorance.

Luan Rama tha se angazhimi qytetar dhe protesta do të tregojnë se kjo qeveri nuk përfaqëson më shumicën e shqiptarëve.