I shkelin fustanin, modelja ngel me të brendshme në tapetin e kuq

Një modele ruse ka kaluar së situatë të pakëndshme teksa ecte në tapetin e kuq.

Yulia Rybakova kishte veshur një fustan të kuq me një bisht të gjatë, mirëpo stilisti i saj nuk i kishte menduar mirë të gjitha.

Kjo pasi dikush shkeli padashje mbi fustanin e saj dhe i tërhoqi gjithë pjesën e poshtme.

Modelja përfundoi përpara fotografëve dhe kamerave vetëm në të mbathura, ndërsa sytë e njerëzve u drejtuan mbi të.

https://www.youtube.com/watch?v=ie0J_McpZwI