Kate apo Meghan, cila shkëlqeu më shumë në ditën e madhe?

Dasma e Princ Harry dhe Meghan Markle tërhoqi vëmendjen e mbarë botës. Dukesha e re u komentua pozitivisht për thjeshtësinë dhe hijeshinë e saj.

Mediat e huaja kanë bërë edhe një krahasim mes kunatave në ditën e tyre të dasmës. Kjo ka ndarë edhe ndjekësit në dy grupe, ku një pjesë preferojnë Kate dhe të tjerët duken se janë dashuruar me thjeshtësinë e Meghan.