Politikani i njohur për nënën: ”Dritë e parrëfyer vetëm ti”

Dashuria për nënën është e pakufishme pavarësisht pozitës, dhe për një prej politikanëve më të njohur, e thotë më së miri me një shprehje të Eseninit, “Dritë e parrëfyer vetëm ti”. Luan Rama, nënkryetari i LSI-së, uron nënën e tij për 70-vjetorin e lindjes me një foto të 51 vite më parë, në krahët e nënës së tij dhe me një poezi të Frederik Reshpjes.