Kush dhj*t, kur është me pushime 20 milionë lekë gjobë

Nga Dritan Kaba – Sot u dha nje lajm i madh!

Kush e mban mend kohen e trajseve qe mbanin me vete per te bere pazar dikur? Me shume mundim e arritem serish kesaj dite! Lajmin e gezuar e lançoi ministri Klosi!

Pas dy muajsh do mbajme trajse me vete. Trajsa do jete pjese e jona, shkojme apo jo ne pazar. Se ku i dihet mund te na duhet. Ata qe do shesin mallin me qese plastike do denohen me shume se ata qe shesin droge.

Lum Ne, qe ja arritem kesaj dite. Ky lajm vjen ne te njejten dite kur shoku Gramoz na beri te ditur qe ne kohen e komunizmit nuk kishte as droge, as korrupsion, por kufoma dhe jete te rrenuara ne burgje dhe internime kishte sa te duash. Pas kthimit te trajseve dhe prokurores tek krimet e renda, shume shpejt duket se do i kemi serish edhe ata.

Ne te gjithe Evropen shiten mallra me qese plastike por vetem ne Shqiperi po ndalohet. Kjo tregon pafuqine e plote te nje shteti butaforik. InshAllah me qe ka problem me ujerat e zeza qe ndosin detin nuk na ndalojme te dhjesim!

Ky vendim po pritet te merret me VKM. Ideja eshte qe kush shkon me pushime nuk duhet te dhjese. Kush dhjet denohet me gjobe deri ne 20 milione leke.