Rikrijoi fotot nudo të Kim. Rezultati është mahnitës (FOTO)

Kur Carmen Rene pa fotot e fushatës së Kim Kardashian për linjën e parfumeve, postoi në Instagram foton e mëposhtme, që mblodhi mbi 4400 pëlqime dhe 170 komente.

Në fjalët e saj, ajo ka strija, pala dhe shenja në trup. Ndërsa, trupi i Kim-it, një stomak të sheshtë, linja të harkuara dhe lëkurë e butë. ”Më shqetësoi ideja se ajo foto mund t’i bëjë gratë të ndihen keq. Prandaj, u frymëzova të rikrijoja diçka me të cilën do të personifikoheshin më shumë gra”,-tha Rene.

”Kur pashë foton time përbri fotos së Kim-it, qesha dhe thashë, dy trupa perfektë”, shton ajo. Rene mund të jetë e shëndoshë, por ushtrohet pesë herë në javë dhe është e shëndetshme.

Qëllimi i saj nuk është të ngrejë në piedestal obezitetin, por t’i tregojë botës se të gjithë trupat janë të bukur, madje dhe perfektë.

View this post on Instagram

One of these bodies, a large part of our society will deem as “perfect”. My body is empowered by the opportunity to share a different reality. PERFECT: “having all the required or desirable elements, qualities, or characteristics; as good as it is possible to be.” Stop striving to be perfect because guess what, you are there! What a beautiful definition 💕. Today, at this very moment my body is as good as it possibly can be. I can’t change it today, and tomorrow it may be different, it will still be perfect. There is no body better than the next. There is no one body that is “perfect”. There is your body, unique, worthy, desirable and perfect. All body’s are good bodies ❤️ . . #everyBodyBeautiful #unique #bodylove #embraceyourbody #perfectbody #worthybody #beunique #eatthecaketoo #carmenrene #bbwlove #bodyconfidence #loveyourbody #bodypositive #plusisequal #normalizenudity #getoverit #kkwbeauty @kimkardashian #stretchmarks #stretchmarksarebeautiful #zebrastripes

A post shared by Carmen Rene (@eatthecaketoo) on