Foto/ David Beckham shuan 43 qirinj, shihni surprizën e djalit Brooklyn

Surprizë e papritur për David Beckham me rastin e ditëlindjes së tij, kur në restorant është shfaqur djali i tij Brooklyn (që besohej se ishte në New York) pranë tij.

Ish futbollisti dhe djali i tij i madh janë përqafuar dhe emocionuar dhe kjo duket edhe në fytyrën e David. Victoria dhe tre fëmijët e tjerë të çiftit shijojnë skenën dhe më pas kanë filluar festimet.

Super në formë dhe me një shikim manjetik dhe shumë projekte për tu realizuar në Los Angeles, David shuan 43 qirinj i rrethuar nga familja e tij.

Urime në rrjetet sociale që në mëngjes nga ana e fëmijëve Cruz, Romeo dhe Harper dhe më pas surpriza e madhe e Brooklyn, që jeton në New York dhe që ka fluturuar nga Amerika për të festuar me babain dhe familjen e tij. /BW
C_2_fotogallery_3087733_10_image

C_2_fotogallery_3087733_9_image

C_2_fotogallery_3087733_16_image

C_2_fotogallery_3087733_17_image

C_2_fotogallery_3087733_12_image

C_2_fotogallery_3087733_13_image

C_2_fotogallery_3087733_14_image

C_2_fotogallery_3087733_15_image

C_2_fotogallery_3087733_8_image

C_2_fotogallery_3087733_7_image

C_2_fotogallery_3087733_6_image

C_2_fotogallery_3087733_5_image

C_2_fotogallery_3087733_4_image

C_2_fotogallery_3087733_3_image

C_2_fotogallery_3087733_0_image

C_2_fotogallery_3087733_11_image