Rikthehen shirat, përmbyten rrugët në Kukës

Pas një muaji me mot të thatë e temperatura të larta për muajin Prill reshje shiu të dendura të shoqëruara me erëra dhe vetëtima, përmbyten rrugët e brendshme të qytetit të Kukësit.

Përmbytja e rrugëve u ndihmua edhe nga amortizimi dhe mungesa e investimeve prej vitesh.

Reshjet e shiut në këtë moment janë të mirëpritura për fermerët dhe tokat e tyre bujqësore që janë në kohen e të mbjellave pranverore.