Deputeti Bardh Spahia: Shteti kriminal po merr përgjigje, jemi në prag të revoltës

Deputeti i PD-së Bardh Spahia i cili së bashku me kolegë të tjerë u është bashkuar protestueve para Gjykatës së Apelit në Shkodër ka thënë se kjo protestë në Shkodër për lirimin e qytetarëve kuksianë është përgjigjia e merituar për këtë shtet kriminal pasi ata protestuan për një të drejtës të tyre dhe arreëstimi ishte i paligjshëm.

“Kjo qeveri, kjo bandë kriminale po merr përgjigjen më të mirë, vala e protestës do të vazhdojë. Ka një mijë arsye për të cilën qytetarët shqiptarë janë në prag të revoltës”, ka thënë për ‘Fax News’ Spahia.

Ai tha gjithashtu se Shkodra si djep i demokracisë është e parë kur vjen punë për të ngritur krye kundër shtypjes.