FOTO/ Bëhuni gati! “Colour Day Festival” për herë të parë në Shqipëri!

Më 12 maj do të vij për herë të parë në Shqipëri një nga festivalet më të njohura në botë, “Colour Day Festival”.

Patenta ndërkombëtare e këtij festivali që ka në bazë të tij muzikën dhe hedhjen e bojës me ngjyra të ndryshme tek njerëzit do të vij për herë të parë edhe në vendin tonë.

Prezantimi i këtij festivali i është besuar moderatorëve Fatma Methasani dhe Flori Gjini.

Gjithashtu të ftuar special do të jenë kantautori Alban Skënderaj, reperi Capital T, Dj Olti, këngëtari Gjergj Kaçinari, Dj Abel dhe Dj Aldo për të ndezur atmosferën e sheshin “Nënë Tereza” më 12 maj.

Ky festival konsiderohet si një ndër më të këndshmit për të rinjtë.