Në dhomën e gjumit të Kendall Jenner

Adidas ka dashur ti dedikojë modelin e ri të atleteve Arkyn femrave rebele të cilat refuzojnë cdo lloj etikete dhe për ta bërë kanë zgjedhur imazhin e Kendall Jenner.

Pas Fashion Week London dhe New York, bukuroshja Kendall Jenner kthehet në skenë. Larg nga sensualiteti që tregon teksa vesh bikini, 22-vjeçarja tregon një tjetër anë, më të freskët dhe të gëzueshme.

Set-i fotografik i firmës së njohur është bërë në dhomën e gjumit të një vajze të re, dhe në të tregohet përditshmëria dhe alegria, por edhe stilin e luksit.
Kendall Jenner është thirrur të marrë pjesë për të realizuar këto foto, duke pasur si qëllim nëpërmjet tyre të përfaqësojnë një grua alegro, shik dhe befasuese. /BW
Kendal-Jenner-testimonial-Adidas-3

Kendal-Jenner-testimonial-Adidas-4

Kendal-Jenner-testimonial-Adidas-9

Kendal-Jenner-testimonial-Adidas-10

Kendal-Jenner-testimonial-Adidas-11

Kendal-Jenner-testimonial-Adidas-Arkyn

Kendal-Jenner-testimonial-Adidas-6

Kendal-Jenner-testimonial-Adidas-7

Kendal-Jenner-testimonial-Adidas-2

Kendal-Jenner-testimonial-Adidas-5