Emrat më të bukur për bebet që lindin në muajin prill

Emri i fëmijës që do të lindë duhet të jetë unik dhe praktik. Kjo është specifika që dëgjon më shumë mes prindërve të ditëve të sotme. Stina e pranverës, por sidomos muaji prill, ka me qindra-mijëra emra që lidhen me natyrën, lulet dhe shkëlqimin e stinës, por edhe emra që lidhen me festat fetare të kësaj stine.

Pa u përpjekur për të bashkuar diçka që nuk bashkohet, pa bërë shumë shkurtime e simbole, në këtë listë janë disa emra që lidhen me muajin dhe me religjionin. Janë universalë, ndaj edhe mbeten gjithmonë gjetje të zgjuara.
Shikoni disa prej tyre:
Vajza
Ardalia,
Arda,
Grace,
Emma,
Enora,
Elma,
Damiana,
Ava,
Lily,
Charlotte,
Isadora
Isidora
Romana
Herna,
Heliena,
Honora,
Marsilia,
Hulda,
Ivy (i),
Rose,
Violet,
Olivia,
Kalina,
Avery
Fedora (Theodora)

Djem
Adrien,
Isidro,
Rodion,
Sirmion,
Alger,
Damian, Damien, Damio,
Donan,
Jurgen,
Joris,
Ermin,
Maris,
Rodan,
Ivi,
Orson, Orsi,
Gabriel,
Marcus,
Abel,
Liam,
Matias
Arthur,
Jordan,
Dominik,
Korad