Vendet vakante/ Ministria e Shëndetësisë shpall listën e kandidatëve për…

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka shpallur listën përfundimtare të kandidatëve profesionistë për vende vakante në pozicionet: Infermier, Fizioterapist, Teknik imazheri, Teknik laboratori dhe  Mami

Në listën e publikuar janë renditur vetëm kandidatët që konkurrojnë në qarkun e Tiranës. Testimi do të zhvillohet në ambientet e Universitetit Mjekësor të Tiranës ditën e nesërme, më datë 31 Mars.

Testimi me shkrim i planifikuar në qarkun e Shkodrës, Elbasanit dhe Vlorës do të zhvillohet pas publikimit të listës së kandidatëve të tjerë.

Lista e plotë për kandidatët e qarkut të Tiranës: