Gazetarja shqiptare rrëfen pozicionin e saj të preferuar në seks

Dy gazetaret Aulona Musta dhe Fatma Haxhialiu kanë qenë mbrëmë të ftuara në emisionin “Elitë show”, ku i kanë drejtuar pyetje provokuese njëra-tjetrës.

Një ndër to ka qenë pyetja që Fatma i bëri Aulonës rreth pozicionit të preferuar të kësaj të fundit në seks.

E gazetarja nuk ka nguruar të përgjigjej.

“Misionari, si vajzat e ndershme.”
hhh_1461840000-3840964

aulona-1300x1100
Aulona është prej kohësh në një lidhje nga e cila është bërë nënë e një vajze.
ioujp

oikh

hgiiyh9o

11047943_888394121207683_10291520072002069_n