Qato: Kemi nisur reformë të inspektorateve

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen, Sonila Qato e ftuar në “Tonight Ilva Tare” paralajmëron reformë në sistemin e inspektorateve.

Qato: Jemi duke bërë reformën e inspektorateve. Janë 16 inspektorate     që veprojnë në territor. Objektivi është që të përmirësojmë sjelljen e inspektorit në territor. Jemi në fazën e projektimin e tyre, duke i dhënë thelb të rëndësishëm këshillimit fillestar dhe pastaj dënimit me gjobë.