FOTO/ Taksat e qeverisë: Rrjeti i pret me zemërim dhe ironi, shihni këto meme!

Opinioni publik ka reaguar online në lidhje me vendosjen e taksës për banesën.

Kjo taksë do paguhet në faturat e dritave duke nisur nga 1 prilli.

Shumë meme janë prodhuar online, ndërsa komentuesit po ankohen se barra e taksave po shtohet.

Edhe mjeshtri Bujar Kapexhiu i ka kushtuar një punim këtij problemi.

/syri.net