Shmangni këto gabime me lapsin e zi të syve për të mos u dukur keq

Përpara se dikush t’i nënshtrohet një operacioni plastik, artistët e grimit e këshillojnë të zbulojnë si fillim fuqinë e makeup-it e më pas të vendosin nëse dëshironi vërtetë të ndryshojnë pamjen e tyre.

Buzë të holla? Pas një konturimi nuk do të duken më të tilla. Vetulla si fije peri, provoni t’imbushni me laps ! Ku janë mollëzat! Ato do të theksohen pas hijëzimit ! Por të ishte kaq e lehtë, nuk do të shihnim në rrugë vajza të lyera keq ! Gabimet më të shpeshtat, këto të fundit i bëjnë me lapsin e zi apo penelin dhe Living më poshtë do të listojë disa këshilla se si ta shmangni këtë gjë në mënyrë që të realizoni një makeuo perfekt.