VIDEO/ Historia tronditëse e familjes nga Lushnja. Babai shpërthen në lotë: S’ushqej dot fëmijët

Video e mëposhtme tregon rastin tronditës të një familje nga fshati Ballagati i Lushnjes.

Anëtarët e saj jeton si në mesjetë, dhe ushqehen me përshesh me ujë.

Për të mos folur për kushtet e shtëpisë, e cila është në gjendje tronditëse.

Rasti në fjalë është sjellë nga emisioni “Boom”, që bën apel për të ndihmuar këtë familje.