Edi Rama zgjohet sot në Ksamil

Edi Rama është zgjuar herët dhe ka postuar këtë artikull për Ksamilin e bukuritë e tij shkruar nga Swedish Nomad: “Me këtë artikull për Ksamilin, cilësuar nga ky medium i mirënjohur suedez si xhevahiri i fshehur i Shqipërisë, ju uroj një të dielë të qetë”

https://www.swedishnomad.com/ksamil-in-albania/