Kjo është vija e kuqe e Presidentit Ilir Meta, sipas Bujar Kapexhiut

Përgjigja e dhënë për ministrin e Jashtëm, Ditmir Bushati dhe qeverisë së Edi Ramës, nga Presidenti Ilir Meta ka frymëzuar karikaturistin Bujar Kapexhiu që të krijojë karikaturën e mëposhtme.

Presidenti Meta e tha qartë dhe pa asnjë hezitim se KUSHTETUTA ESHTE VIJA E KUQE. Më pas Ministria e Jashtme po përpilon shkresën sipas kërkesës ligjore e kushtetuese të Presidentit.

Tashmë qeveria ka radhën për të zbatuar ligjin kushtetues, pasi herën e parë nuk e ka zbatuar!

Image