Penalltia misterioze e Ronaldos, ja shpjegimi i ekspertit anglez

Penalltia misterioze e Kristiano Ronaldos ndaj PSG-së ka bërë bujë në mediat ndërkombëtare, pasi në goditjen e tij topin u ngrit në momentin e ekzekutimit. Eksperti i “SunSport”, Peter Seabruk ka dhënë opinionin e tij për këtë rast.

“Në qoftë se terreni i fushës është i rëndë, do të formohej një pellg me ujë poshtë tij. Hapësira që krijohet nga bari deri në shtresën e dheut krijon një boshllëk, teksa kjo mund të shkaktojë dhe ngritjen e topit nëse ushtrohet një peshë afër tij. Fushat në Angli kanë një shtresë ku sistemi i kullimit është shumë i mirë, dhe është e vështirë për të gjetur hapësira. Nuk e di se si janë ndërtuar fushat në Spanjë”. /Koha Jonë/

 Questa zona cerchiata in rosso è dove una tasca d'acqua si sarebbe formata sotto il tappeto erboso

 La palla resta ferma mentre Cristiano Ronaldo si avvicina per colpire il rigore

 Ma la palla si muove misteriosamente poco prima che venga colpita