FOTO/ Deputetja e PD, Vokshi: Ministrja Nikolla ka lënë pa paga pedagogët

Deputetja demokrate Albana Vokshi ka denoncuar gjatë seancës së kuvendit mos marrjen e pagave për pedagogët në të gjthë vendin pasi sipas aj qeveria nuk ka kaluar akoma fondin.

Ministrja e Ramës, Lindita Nikolla, duke u marrë me eksperimentet e urdhëruara nga rama apo me “merkaton” e pushtetit ka lënë pa paga të gjithë pedagogët !

Në universitete, askush nuk ka marrë rrogat sepse Qeveria ende nuk ka kaluar fondet … Sot, Universitetet nuk kanë para në llogari për pagat, ka dencura deputetja demokrate e njohur për debatete e saj të ashpra sidmos për problemet e shdnesissë porm edhe të arsimit.

Ministria Nikolla të sigurojë urgjent fondin e pagave për univsrsitete është deklaruar Vokshi e cila e ka postuar këtë shqetësim edhe në faqen e saj në rrjetet sociale.

Deputetët e PD-s, Albana Vokshi dhe Endri Hasa kanë kërkuar praninë në Kuvend të Ministres së Arsimit, Lindita Nikolla për të treguar pse pedagoget dhe stafi pedagogjik janë pa paga.