Aeroporti i Vlorës, Gjiknuri: Kuvendit do t’i vijmë me detajet e ofertës

Në Komisionin e Ekonomisë po diskutohet Projektligji për aeroportin e Vlorës. I pranishëm është edhe ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri, i cili tha se “pas përfundimit të negociatave në një periudhë 3 mujor, kuvendit do ti vijmë me detaje të ofertës”

Ministri Gjiknuri tha se ndërtimit i aeroportit të Vlorës do të sjellë përfitime të mëdha në fushën e turizmit.