Blen shtëpi në moshën 20-vjeçare, vajza zbulon si ia doli

Jennie Crockart 21, from Yate in Bristol, bought her first home independently last year just a month after she turned 20. She paid £120,000. See SWNS story SWHOUSE; A financially savvy young woman managed to buy her first home with no help at the age of just 20 - and credits leaving school at 17 to pursue an apprenticeship. Remarkable Jennie Crockart, now 21, began saving money from the age of just 16, by which point she was working five part-time jobs alongside studying for AS Levels. By 17, Jennie decided to leave school to pursue her dream of becoming a salesperson - and was quickly able to save up to £500 a month from her apprenticeship. And just after her 20th birthday, the proud young woman picked up the keys to her very own £120,000 two-bedroom apartment in Yate, Glos. Jennie, a Level 3 Advanced Sales apprentice at commercial furnishings company Furnished Homes in Yate, said: "Owning my own home has always been important to me.

Një vajzë ka blerë shtëpinë e saj në moshën 20-vjeçare pasi mblodhi disa kursime. Jennie Corckart tregon se suksesi i saj erdhi që kur la shkollën për të marrë pjesë në një kurs praktik.

Ndërkohë që po kalonte nivelet e kursit, ajo bënte pesë punë me kohë të pjesshme. Në moshën 17-vjeçare, Jennie vendosi ti jepte fund edukimit të zakonshëm për tu bërë shitëse, gjë që i sillte 500 paund të ardhura në muaj.

Pikërisht pasi festoi ditëlindjen, mori çelësat e shtëpisë 120 mijë dollarëshe në Glocestershire.

“Të kem një shtëpi për vete ka qenë gjithmonë e rëndësishme për mua. Për mendimin tim, kur paguan qira, thjesht po paguan hipotekën e dikujt tjetër. Jam shumë fatlume që nuk kam borxhe dhe jam bërë pronare e shtëpisë në moshë të re kur të tjerë po luftojnë për këtë gjë,” – tha ajo për Metro.

Jennie shtoi se pavarësia financiare erdhi kur familjarët i thanë se mund të punonte për të siguruar gjithçka që pëlqente.