VIDEO/ Më të shpejtë se treni, kinezët e ndërtojnë hekurudhën për 9 orë

Punëtorët kinezë kanë treguar edhe një herë se janë më të vërtetë shumë efikas në punë. Rreth 1500 punëtorëve që punonin në provincën Fuijan të Kinës, iu deshën vetëm 9 orë për të përfunduar ndërtimin e hekurudhës në stacionin e ri të trenit.

Sipas një mbikëqyrësi të punës, 7 trena dhe 23 vinça janë përdorur për të kryer punimet.

Videoja e mëposhtme shfaq tregon punën e tyre në që nisi më 19 dhe përfundoi më 20 janar.
(