Polici i qarkullimit ”zgjohet pa lekë”, i merr ”bakshish” shoferit

Shërbimi për Çeshtjet e Brendshme dhe Ankesat në Ministrinë e Brendëshme ka arrestuar një efektiv policie. Eshtë arrestuar një efektiv i policisë rrugore për korrupsion pasiv. Arjan Meça i mori një shumë parash një shoferi.