Ylli Rakipi shpall “Njeriun e Vitit 2017”, kryeministrin Rama. Lexojeni!

Tpz.al ka shpallur “Njeriun e Vitit 2017” kryeministrin e vendit, Edi Rama. Sipas këndvështrimit të Tpz.al, kreu i qeverisë shqiptare ka patur disa “merita” të veçanta për vitin që lamë pas.

Ndër to mund të rendisim:

– Kanabizimin e vendit: Kthimin e Shqipërisë brenda 365 ditëve, në një Kolumbi të Europës.

-Koncesionet: E ktheu shtetin në një noter të rëndomtë, duke ju dhuruar miqve dhe vetëvetes, paratë e buxhetit të shtetit.

– Korrupsion: Hajdutëri masive e zyrtarëve shtetërorë. Rekordi, 820 milionë euro dëm ekonomik në 1 vit.

– Fasadat: Shpërdoroi 500 milionë dollarë për stola, sheshe dhe bojra.

– Kapjen e mediave: Rezulton të jetë “Kryeredaktor”, për herë të parë në historinë e një vendi demokratik, i 95% të mediave në Shqipëri.

Image