VIDEO/ Çfarë nuk u pa në Tv, momentet më pikante gjatë një viti politik

Një vit i shoqëruar me zhvillime të mëdha politike, ku nuk munguan konfliktet dhe debatet. Por përtej këtij këndvështrimi, politika padyshim ka ‘prodhuar’ edhe momente gazmore.

Emisioni “Kjo Javë” i Nisida Tufës në “News24” transmetoi sot momentet më pikante të kapura nga objektivi i kamerave, të cilat janë bërë pjesë e rubrikës humoristike.

Pamjet në fjalë i paraqesin personazhet politike në një këndvështrim tjetër, jashtë atij që ne jemi mësuar. ‘BalkanWeb’ na fton që të shihni pamjet.