Gjirokastër, kryebashkiakja kërkon ndihmë nga qeveria

Vijon të jetë kritike situata në lagjen Gërhot të Gjirokastrës pas daljes nga shtrati të përroi të Çullës ditën e djeshme.

Për shkak të vërshimit të ujit, rruga vijon të jetë e bllokuar si për këmbësorët ashtu dhe për automjetet.

Kryebashkiakja e Gjirokastrës Zamira Rami ka kërkuar ndërhyrjen e qeverisë, pasi Bashkia thotë ajo nuk ka fonde për të përballuar situatën.