Mblidhet KQZ, sot fati i mandatit të deputetëve

Anëtarët e KQZ-së janë mbledhur sot në një takim konsultues për mandatet e dy deputetëve, Aqif Rakipi i PDIU-së dhe Gledion Rehovica i LSI-së.

Burimeve pranë KQZ-s thonë se kërkesa për mandatet e deputetëve e bërë nga Prokuroria e Përgjithshme, do të futet në rendin e dites.