Deputeti i PS godet deputeten e LSI

Deputeti i PS, Bujar Çela gjate goditjes së deputetes së LS, Kejdi Mehmetaj

Seanca e Kuvendit nuk është shoqëruar vetëm me tymuese dhe bllokimit të foltores, por edhe me përplasje fizike. Një moment përplasjeje, med dy deputetëve është kapur nga kamerat.

Deputeti i Partisë Socialiste, Bujar Çela ka goditur deputeten e LSI, Kejdi Mehmetaj.