Edmond Tupe: Rutina e vret dashurinë dhe marrëdhënien seksuale

Për gazetaren Zhaklin Lekatari, e cila ishte e ftuar në “Top Show Magazine”, meshkujt shqiptarë nuk dinë asgjë. “Nuk dinë të raportohen”, thotë ajo.

Ndërkohë Edmond Tupe shprehet: “Ajo që e vret dashurinë dhe marrëdhënien seksuale është rutina dhe ky është një problem i madh”, thotë Tupe.

“Për t’u dashuruar duhet të ç’dashurohesh”, shprehet Edmond Tupe.