Pamje apokaliptike/ Qielli “shpërthen” në Australi (Video)

Magji dhe frikë në të njëjtën kohë. Shkrepëtima që bien pa pushim duke ndezur qiellin në Australi e duke i dhënë dritë reve. E mahnitshme është ndonjëherë ajo që na dhuron natyra shkruan Daily Mail.

Nuk është montazh por është natyra që “shpërthen” në formën e saj më të frikshme, të mahnitshme dhe të pabesueshme. Videoja është filmuar në Australinë Perëndimore.