Shihhhh! Kjo është prezantuesja e Natës së Bardhë

Në Sheshin “Skërderbeu”, ashtu si çdo vit, do të organizohet “Nata e Bardhë”, në të cilën e ftuara speciale është Emeli Sande. Po kush do ta prezantojë Emelin? Revista “Who” ka zbuluar se Dojna Mema është prezantuesja që do të drejtojë koncertin e madh.

Kjo është nata që nuk flihet, por që festohet dhe prej shumë vitesh është traditë e kryeqytetit. Një natë të gjatë kemi përpara.