9-muajshe shtatzënë kërcen, e tund, e shkund pa teklif (VIDEO)

Njerëzit kërcejnë edhe kur janë shtatzënë. Po të tillë tundje, shkundje, twerk, dab (dhe çdo lëvizje trend për momentin) me të tillë pasion s’kishim parë.

Kjo është Denee “Dnay B” Baptiste, kërcimtare autodidakte profesioniste. Ka punuar me Beyonce, Tinashe, Jennifer Lopez, Ashanti.

Fakti që është 37-javëshe shtatzënë nuk e ndaloi të merrte pjesë në sfidën e momentit, Lemon Dance Challenge. Provë që shtatzënia mund të jetë seksi, qejf dhe aspak e mundimshme. Për Dnay-n të paktën.