23-vjeçarja: Më ndihmoni, gjoksi im po…(FOTO)

Sheridan Larkman, është vetëm 23-vjeçare dhe kërkon të bëjë ndërhyrje kirurgjikale në gjoks. Ndryshe nga shumica e femrave të tjera, ajo kërkon që ta zvogëlojë gjoksin për shkak të madhësisë.

23-vjeçarja, e cila është edhe nënë e dy fëmijëve, përballet me situata të vështira në jetën e saj. Ajo ka hapur një faqe në internet, GoFundMe për të mbledhur fonde në mënyrë që të bëjë ndërhyrje kirurgjikale.

Shuma e parave që i duhen është 10 mijë dollarë. Që në moshë të vogël, gjoksi i saj u zhvillua së tepërmi por mjekët e kishin thënë se do të ndalonte së rrituri në një moshë më të madhe. Por, kjo gjë nuk ndodhi dhe Sheridan tani kërkon ndihmë për të rregulluar këtë aspekt të jetës së saj.