Erion Veliaj në aksionin e mbjelljes së pemëve

Erion Veliaj njihet si njeri i punës dhe jo llafeve. Ai nuk mbjell kanabis, por pemë. Në një status sot ai shkruan se “Kush tha që pemë mbjell vetëm Bashkia?! Jam shumë i lumtur me brezin e ri që po rritet në Tirenë me plot dashuri, kureshtje, e kujdes për natyrën dhe ambjentin” .