Nuk janë siç i shikoni fotot!

Në shikim të parë këto imazhe duken bizare, qesharake dhe shumë të bezdisshme. Por, nëse i shikoni me vëmendje për herë të dytë, do ta kuptoni se gjërat nuk janë ashtu siç duken.

Fotogaleria e publikuar nga Bored Panda, shfaq disa imazhe të cilat kanë lënë gojëhapur mijëra njerëz që kanë pasur rastin t’i shohin, transmeton Telegrafi.

Ajo çfarë i bën interesante është fakti se janë shkrepur në momentin dhe vendin e duhur, kurse këndet që i kanë zgjedhur fotografët për t’i realizuar u kanë ndihmuar të duken më ndryshe në shikim të parë.

Por, reagime të ngjashme kanë nxitur edhe imazhet tjera të publikuara më poshtë.

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/fun/imazhet-qe-po-i-habitin-te-gjithe-nuk-jane-ashtu-sic-duken-nese-i-shikoni-me-vemendje-do-ta-kuptoni-realitetin-461262/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright