Ja me kë e kap në dush të dashurin…

Një vajzë ka kaluar momentin më të keq të jetës së saj pasi është thyer në shtëpi dhe është futur për të bërë një dush.

I dashuri i saj duket se atë ditë kishte menduar që t’i bënte një rreng, duke u futur në dush para saj me një kukull plastike, për ta bërë atë kuptonte se ai ishte duke e tradhtuar.

Pasi është futur në tualet vajza është shokuar nga pamjet dhe menjëherë ka hapur derën e dushit dhe është futur me shpejtësi për të “kapur nga flokët” femrën tjetër, por i ka ngelur në dorë kukulla.

Por edhe pse një shaka, ajo u duk se nuk e pëlqeu aspak dhe është larguar me inat nga tualeti.