iPhone ”zhvesh” studenten (Video +18)

Një studente 19-vjeçare është zhveshur në një lokal nate për të fituar një iPhone gjatë një konkursi. Ngjarja ka ndoidhur në qytetin Troitsk të Rusisë. Vajza e identifikuar si Yevgenya S. u filmua duke u zhveshur në lokalin e natës për të fituar iPhone. Ajo ka thënë se po argëtoheshin kur më pas filloi konkursi. Sipas saj, në fillim performuan djemtë dhe më pas ishte radha e vajzave. Por, ky veprim i 19-vjeçares i kushtoi asaj përjashtimin nga kolegji ku studionte.