Doni të shkoni në SHBA? Ambasada amerikane njoftim të rëndësishëm për studentët

Ambasada Amerikane në Tiranë ka përcjellë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë studentët.

“Global UGRAD Program Application is OpenJeni student në nivelin e parë të studimeve, të gatshëm për të sfiduar veten dhe të eksploroni shoqërinë, kulturën, jetën akademike në ShBA dhe të takoni njerëz nga e gjithë bota? Aplikimi për programin Global UGRAD është hapi i parë” shkruan Ambasada në Facebook.