VIDEO/ Penalltia më idiote në botë, portieri gëzohet si i ‘çmendur’. Shikoni çfarë ndodh më pas…

Pritja e penalltive gjithmonë është parë si meritë e portierëve dhe e gjithë festa ka qenë për numrin një të skuadrës.

Mirëpo për një portier festa është kthyer në tallje nëpër rrjetet sociale.

Në një kampionat të shkollave të mesme në Bangkok topi preku shtyllën pingule, mirëpo topi u kthye në portë në momentin kur portieri po festonte si i çmendur.