Të ”vdesësh” për perëndimin, si realizohet Selfie (FOTO)

Një çift mjaft guximtar i pëlqen të eksplorojë majat e larta të vinçave për të kapur selfie perfekte. Me vete kanë vetëm një shkop selfie dhe një çantë shpine, dhe Angela Nikolau dhe i dashuri i saj Ivan Beerkus hipën në majën e “vinçit më të lartë në Hong Kong”. Angela, një artiste ruse 24-vjeçare ka rreth 500 mijë ndjekës në Twitter, falë pasionit të saj për të pozuar në pozicione të rrezikshme, qindra metra në ajër. Aventurierja ka thënë për BBC: “Ndonjëherë hipi në ndërtesa pa kamera vetëm për të parë lindjen apo perëndimin e diellit”.