Mësoni se si palosen pecetat! (VIDEO)

Maestro Luigi na mëson shumë modele të palosjes së pecetave si dhe atyre prej letrës përmes videove të shumta.

Ai tregon se pjesë e rëndësishme e tavolinës është dhe peceta dhe se ajo paraqet artin në tavolinën tuaj.

Ndiqni videon për më shumë!

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=RUntPR4oesw” width=”560″ height=”315″]