Elisa Spiropali bezdis Majkon me selfie

Shpëtoni Kuvendin nga Elisa! Ajo është deputete e re, e kënaqur dhe mendon se është vërtetë në “botën e çudirave”.

Ka tre ditë në sallë dhe nuk i ndahet deputetëve, i zë me radhë. Me telefon në dorë shëtit dhe gjuan, duke bërë selfie. Vetëm selfie. Aq sa ka bezdisur dhe vetë deputetin më të vjetër në Kuvend, Pandeli Majko. Fytyra e tij shfaq bezdinë prej Elisës, aq sa duket sikur ulëret “Hej ç’më gjeti”.

Dikush duhet ta ndalë, t’i marrë telefonin iPhone 8 plus, lejla edhe këtë. Ndryshe në sallë, anën e deputetëve socialistë, nuk do ngelet më njeri veç Taulant Ballës. Të gjithë do ikin si Pandi, lart, me ngritje/Skandal.al