PD zgjedh drejtuesit në komisionet parlamentare, ja emrat suprizë

Partia Demokratike ka organizuar zgjedhje brenda partisë, duke zgjedhur deputetë të caktuar në funksione. Për sa i përket posteve në komisonet parlamentare, ndarja është kjo: Nënkryetari i komisioneve dhe reformave është zgjedhur Oerd Bylykbashi. Jorida Tabaku zgjidhet nënkryetare e Komisionit të Ekonomisë. Eduard Halimi zgjidhet nënkryetar i Komisionit të Ligjeve. Flamur Noka nënkryetar i komisionit të Sigurisë. Tritan Shehu, nënkryetar i komisionit të Jashtëm. Kryetare e Komisionit të Medias, zgjidhet Albana Vokshi, Genc Pollo do të drejtojë komisionin e Integrimit, kurse Bardh Spahia komisionin e Shëndetësisë.

Oerd Bylykbashi nënkryetar grupi për reformat dhe komisionet ‘ad hoc’.

Flamur Noka nënkryetar i Komisionit të Sigurisë

Albana Vokshi kryetare e Komisionit të Medias

Eduard Halimi nënkryetar i Komisionit të Ligjeve

Tritan Shehu nënkryetar i Komisionit të Jashtëm

Jorida Tabaku nënkryetare e Komisionit të Ekonomisë

Genc Pollo kryetar i Komisionit të Integrimit

Bardh Spahia kryetar i Komisionit të Shëndetësisë

Florion Mima nënkryetar i Komisionit të Veprimtarisë Prodhuese