Kamera e fshehtë në pyll, zbulon njeriun si “tigër siberian”(FOTO)

Një kamer e fshehtë në pyll, ka zbuluar foto të pazakonta. Qëllimi i një djali ishte për të fotografuar momente të lëvizjeve të kafshëve por ajo që pa e la pa fjalë.

21-vjeçari rrëfeu se kishte marrë LSD(droge). Ai shtoi se e kishte ndjerë menjëherë efektin e saj dhe ishte kthyer në një tigër siberian.

Ai i tha policisë se personaliteti i tij i vërtetë ishte zgjuar dhe se kishte patur gjithmonë lidhje me atë kafshë. Marek rrëfeu se ai kishte nuhatur një aromë dhe kishte filluar ta ndiqte.

Për 8 orë besohet se ai ka udhëtuar 17 kilometra përreth kufirit të Republikës Çeke, në zonën e pyllit.