Deputetja e PD-së: “Pas formimit të qeverisë neokomuniste, filluan lëvizjet komuniste”

Deputetja e Partisë Demokratike, Orjola Pampuri ka reaguar për presionin e strukturave të Policisë së Shtetit ndaj gazetës “Koha Jonë”.

Në një koment në rrjetin social facebook, deputetja shkruan duke postuar artikullin e gazetës se: “Pas formimit të qeverisë neokomuniste, filluan dhe lëvizjet komuniste…..”.

http://www.kohajone.com/2017/08/28/policia-rrethon-dhe-kontrollon-redaksine-e-gazetes-se-pavarur-koha-jone/